Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de content op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

De getoonde plattegronden en informatie dienen niet als officiële verkoopdocumentatie te worden beschouwd en kunnen afwijken van de definitieve verkoopstukken. De getoonde impressies op de website en verkoopbrochure zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven van het project, deze zijn opgemaakt naar inzicht en fantasie van de vormgever. De prijslijst en andere verkoopinformatie zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typefouten. De website bevat geen contractstukken en/of bevatten geen daarmee gelijk te stellen informatie.

Burgland Properties B.V. behoudt zich het auteursrecht op deze website. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden. Burgland Properties B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of andere websites die verwijzen naar deze website.